10 år – 2000 anskaffelser

Innkjøpskontoret AS kunngjorde sin første konkurranse i 2014. Idag, 10 år etter, kunngjør vi konkurranse nr. 2000. I løpet av disse årene har vi vokst jevnt og trutt i antall ansatte, men vi har først og fremst vokst i antall kunngjøringer. Bakgrunnen for dette er at vi egentlig ikke ønsker å tjene mest mulig penger per anskaffelse vi gjennomfører, men å gjennomføre flest mulig anskaffelser for de pengene vi tjener.

Det er jo også slik en offentlig virksomhet tenker – de vil ha mest «bang for the buck». Mest verdiskapning for de offentlige midlene de forvalter. Siden mange av Innkjøpskontorets ansatte kommer fra det offentlige, er det kanskje naturlig at vi også tenker sånn.

I et slikt perspektiv er det merkelig at mange offentlige oppdragsgivere avgjør konkurranser om anskaffelsesfaglig bistand på timespris. Det de ikke spør om, er hvor mye anskaffelse man får for de timene man kjøper.

Dette har vi gitt et enkelt svar på – vi gir deg fastpris på anskaffelser, og når vi får anledning til å konkurrere på fastpris, er vi billigst. Det er kanskje fordi vi har 10 års erfaring i å finne den rette prisen for hver anskaffelse, slik at du vet hva du får for pengene – og kan konsentere deg om flere oppgaver.

Vi på vår side har etablert en effektiv produksjonslinje for å få anskaffelsene fra behovsstadiet til ferdig kontrakt.

Det har vi rett og slett tenkt å fortsette med! Har du lyst til å se hvordan det fungerer, kan du jo be om fastpris på din neste anskaffelse fra oss. Det gjør du direkte på forsiden vår. Bare skriv inn hva du skal anskaffe, så får du en fastpris fra oss i løpet av kort tid.

Hvem vet? Kanskje vi kan ha anskaffelsen din på Doffin allerede i neste uke?