Tjenester

Hvis du trenger å få gjennomført en offentlig anskaffelse trygt, effektivt raskt og til fastpris, så er Innkjøpskontoret stedet for deg.

Det er dette vi gjør. Hver dag, året rundt.

400 anskaffelser i året
Hvert år gjennomfører vi nærmere 400 offentlige anskaffelser for offentlige oppdragsgivere over hele landet. Vi tar oss av alt fra A til Å: Så lenge du har et behov, gjennomfører vi anskaffelsen for deg slik at du ender opp med riktig leverandør til å dekke det.

For å få til dette, benytter vi kvalitetssikrede og gjennomprøvde metoder som jevnlig gjennomgås og oppdateres i takt med endringer i marked og regelverk.

Enkelt for deg
Vårt mål er at dette skal være enkelt for deg. Din jobb er å konsentrere deg om behovet. Vår jobb er å tilrettelegge alle deler av prosessen slik at det blir så enkelt som mulig for deg som oppdragsgiver å ta de viktige beslutningene.

Vi er uavhengige
Vi jobber bare på den ene siden av bordet – vi hjelper ikke leverandører med å levere tilbud. På den måten er du sikret en objektiv og nøytral samarbeidspartner gjennom hele prosessen.

Vi tør påstå at kundene våre er veldig fornøyde med oss. Når vi er ferdige med et prosjekt, ber vi de alltid om å evaluere jobben vi har gjort. 97% gir oss karakteren best eller nest best når vi spør om de var fornøyd med prosessen. 96% er godt eller veldig godt fornøyd med fremdriften.

Trenger vi si mer?

Vi gir deg fastpris på oppdraget. Så enkelt er det!

Tilbudsforespørsel

Hva trenger du?