Nytt og spennende samarbeid

Innkjøpskontoret har inngått et samarbeid med Gille Advokater DA og advokat Esther Lindalen R. Garder.

Esther Lindalen R. Garder har stor erfaring innenfor områdene generell kontraktsrett, entreprise, leveringskontrakter samt store offshorekontrakter. Hun er en av de fremste eksperter innenfor offentlige anskaffelser der hun representerer både oppdragsgivere og leverandører, og har i mange år bistått disse som rådgiver, kvalitetssikrer, forhandler og prosessfullmektig.

Esther R. Garder er forfatter av en omfattende kommentarutgave til regelverket om offentlige anskaffelser. Kommentarutgaven er på nesten 2000 sider og gir en grundig fremstilling av regelverkets enkelte bestemmelser.

Samarbeidet sikrer oss Norges beste kompetanse innen regelverket for Lov og forskrift om offentlige anskaffelser og sikrer at våre kunder får den beste juridiske veiledning i offentlige anskaffelser.

I forbindelse med samarbeidsavtalen er Innkjøpskontoret invitert til å holde innlegg på et kurs Esther Lindalen R. Garder gjennomfører 23. januar 2014. Det er fremdeles noen ledige plasser på kurset. Les mer og meld deg på kurset her.